Tu ce ti-ai dori de la evenimentele Business Days din 2020?

Tu ce ti-ai dori de la evenimentele Business Days din 2020?

In 2020, evenimentele Business Days revin cu patru editii speciale, la Iași, Cluj, Timisoara si Bucuresti. Ca in fiecare an, acestea vor avea loc in lunile aprilie, iulie, octombrie si decembrie si promit noutati pentru a veni in sprijinul oamenilor de business din fiecare regiune a tarii. 

Si pentru ca ne dorim sa gasim impreuna raspunsuri pentru provocarile cu care te confrunti, ne-am bucura sa ne spui ce teme ai vrea sa abordam la evenimentele Business Days din acest an, cu ce experti putem veni in intampinarea nevoilor tale, cu ce probleme te confrunti si la ce intrebari ai vrea sa gasesti raspunsul. Te rugam sa completezi sondajul atasat si sa ne ajuti sa gasim raspunsuri pentru aceste probleme, suntem siguri ca nu doar tu te confrunti cu aceste provocari. Iti multumim anticipat!

Nu uita, primul eveniment, cel de la Iasi, este deja anuntat pentru ziua de 8 aprilie, iar cativa speakeri marcanti - Marius Ghenea, Sorin Faur, Dan Mocanu, Andreas Fuhrmann, Mihai Bonca, si-au confirmat deja prezenta. Alti experti in Antreprenoriat, Resurse Umane, Leadership, Marketing, Vanzari, Management si Strategie, Internationalizare sunt in curs de confirmare, deci grabeste-te sa-ti rezervi locul - beneficiaza de oferta very early bird achizitionand tichetele acum, folosind acest link.

Descopera si celelalte evenimente din calendarul evenimentelor pe care l-am pregatit pentru 2020.

 

Vezi mai multe articole din categoria: Business Days