Stiai ca Business Days sustine startul tau in antreprenoriat?

Stiai ca Business Days sustine startul tau in antreprenoriat?

Modalitatile prin care Business Days sustine antreprenorii la inceput de drum este faptul ca poti discuta cu potentiali mentori, investitori si oameni de business cu experienta.

Incepand cu aceasta editie vei primi si mai multe unelte prin care poti sa-ti validezi modelul de business participand la o sesiunea speciala in acest sens. Pe langa informatiile pe care le vei primi de la cei 4 invitati, ai sansa in cadrul sesiunii Validarea modelului de business sa primesti feedback aplicat pe modelul tau de business.

In sesiunea speciala despre Validarea modelului de business vom discuta despre testarea si validarea ideilor de afaceri, care reprezinta o componenta importanta a modelului de afaceri, oferind mai multa claritate si siguranta in implementarea ulterioara a strategiilor antreprenoriale.

Vom afla care de ce modelele de afaceri reprezinta o cale prin care antreprenorii pot sa implementeze ideile printr-un demers strategic coerent si vom aborda inovarea in modelele de afaceri. Evident vom analiza si modul in care este creata valoarea de catre afacerea in sine si perceptia acesteia de catre clientul final.

Valoarea generata de afacere, reprezinta unul din punctele centrale prin care o afacere se poate distinge intr-un sector competitiv de afaceri. Testarea si validarea ideii, din perspectiva valorii, iti poate aduce informatii utile, iar prin intermediul acestora, modelul tau de afaceri poate fi optimizat.

Evident la final poti veni si cu speta ta in cadrul sesiunii generoase de Intrebari si Raspunsuri pe care am pregatit-o special pentru tine.

Cei patru antreprenori care vor fi alaturi de tine sunt:

 • ALEX CERNATESCU, CEO & Head of Strategy, Consultant & Trainer, Infinit Solutions Agency
  Alexandru Cernatescu este CEO la Infinit Solutions la Agency. Are peste 14 ani de experienta in Digital Advertising, Digital Transformation, Innovation, Software & Companii de Tehnologie.
 • MARIUS GHENEA, Business Angel, Venture Capital Catalyst Romania
  Partener in cadrul fondului de Venture Capital Catalyst Romania (3TS Capital Partners), antreprenor in serie si business-angel cu investitii de succes in Europa de Est, Marius Ghenea se afla in topul oamenilor de afaceri conform Forbes Romania.
 • CRISTIAN LOGOFATU, Co-Founder / CFO, Bittnet Systems
  Alaturi de fratele lui, Mihai, Cristian a pornit in 12 ani Bittnet - care a devenit prima companie de IT listata la bursa de valori. Bittnet a crescut accelerat timp de 10 ani - fiind premiata de Deloitte si Financial Times.
 • SERGIU NEGUT, Associate Dean, MsM Romania
  Sergiu Negut este consultant si Board adviser specializat in crestere antreprenoriala si transformare organizationala, speaker si Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management Romania. Sergiu are la activ investitii ca Business Angel in afaceri locale, printre care frufru, 2parale, Softelligence, sau Intermedicas. Este laureat speakerul anului la categoria Inovatie la Business Days.

Te asteptam la o sesiune interactiva in care la final vei avea acces nu doar la prezentarile si expertiza speakerilor, ci si la o lista de articole, carti, site-uri unde iti poti valida modelul de business.

Vezi mai multe articole din categoria: Business Days
Etichete: antreprenoriat