“Start-Up Insider", un masterclass marca Stephen J. Wright

“Start-Up Insider", un masterclass marca Stephen J. Wright

“Start-Up Insider” este un masterclass creat special pentru antreprenorii care isi doresc sa inteleaga mai bine fundamentele pe care le cauta investitorii atunci cand ei isi dezvolta sau isi cresc afacerea. Acest masterclass te va ajuta atat sa sustii un pitch in fata unui investior cat si sa obtii succes in obtinerea fondurilor pentru afacerea ta.

Acest masterclass este potrivit pentru cei care sunt atat in fata de startup cat si in faza de scale up.

Pornirea unei afaceri si finantarea ei este o decizie importanta. Uneori, poti castiga sau pierde averi! Sunt o multime de lucruri ca trebuie sa le ai in vedere atunci cand vine vorba de aducerea unui investitor extern. Vei afla:

  • Care sunt motivatiile interne si deciziile investitorilor;
  • Care sunt tipurile de investitori si care sunt metodele lor de evaluare;
  • Cum sa te pui in papucii unui investitor;
  • Care este suma de care ai nevoie;
  • Care sunt cele mai frecvente erori atunci cand accesezi bani;
  • Care sunt uneltele de care ai nevoie;
  • Cum sa faci un pitch de succes;
  • Si multe altele.

Vei invata de la unul din cei mai buni mentori in domeniu care a intermendiat peste 170 de milioane de euro.

Stephen J. Wright transformă companiile în modele de afaceri de succes în ultimii 20 de ani. În timpul s-a concentrat pe construirea legaturii între imaginea de ansamblu și toate elementele fundamentale pentru a conduce afacerea înainte și de a se diferentia de în fața competiției. El este pasionat de ideile care schimbă jocul și de modul în care acestea transformă procese, culturi și produse. Acesta este motivul pentru care ajuta organizațiile să iși schimbe modul în care ele produc valoare din interior.

După ce a lucrat timp de mai mult de zece ani în Private Equity, dl. Wright a fost CEO, COO și CIO în companii multinaționale, adică ca CEO al Melita Communications, unde a transformat cu succes afacerea, a adus investitii de peste 170 de milioane de euro și a lansat noua platformă de comunicații mobile. În calitate de CEO al Fibernet, el a transformat compania dintr-o pierdere de EBITDA -5% într-o companie cu EBITDA de + 45%.

Prin strategia sa de afaceri, conducere, automatizare, procese zero touch și abilități de reanaliza, el a ajutat organizațiile să se reinventeze la un model digital și circular.

Dl Wright consiliază în prezent și reunește corporații globale, guverne și universități în privința strategiilor digitale și circulare pentru o creștere durabilă. El este, de asemenea, un investitor în diverse inițiative cu potențial ridicat și membru al consiliului de administrație al Zehnplus GmbH, o companie de dezvoltare software AI cu sediul în Zürich.

Începând cu anul 2016, domnul Wright predă leadership, inovație în afaceri și finanțare pentru a-și învăța elevii ca lector la Universitatea de Științe Aplicate din Luzern și Zürich, Elveția.

La finalul sesiunii, Stephen va raspunde la intrebari punctuale adresate de catre public.

La final vei primi si o lista de articole, carti, site-uri de unde poti aprofunda termenii, notiunile si ideile  oferite, cat si o serie de instrumente pe care le vei putea folosi de a doua zi in activitatea ta antreprenoriala.

Vino și tu la Conferințele și Sesiunile speciale de Antreprenoriat de la Cluj Business Days 2019! Pentru a te înscrie, este necesar să achiziționezi un tichet Business Starter, care îți va permite accesul și la conferințele de la Cluj Business Days 2019, precum și la alte workshopuri, dacă vor fi de interes pentru tine. În plus, vei primi informații care te vor ajuta să îți dezvolți afacerea, acces la prezentările și recomandările oferite de aceștia și sfaturi de la peste 100 de experți în diferite domenii - antreprenoriat, management, leadership, oameni de business care au reușit cu afacerile lor. 

Vezi mai multe articole din categoria: Business Days
Etichete: