Modern, inovativ, efervescent – noul decor Business Days

Modern, inovativ, efervescent – noul decor Business Days

Ca în fiecare an, perioada aceasta este marcată de debutul unuia dintre evenimentele mele preferate, și anume seria de conferințe Business Days. Am așteptat cu nerăbdare, ca de fiecare dată, să văd care vor fi temele abordate, ce speakeri vor împărtăși publicului din experiențele lor de business și cum vor evolua lucrurile de la o ediție la alta. Mă bucur că, și anul acesta, voi avea ocazia să suprind, la rândul meu, atât echipa, cât și publicul, prin decorul scenelor Business Days.

Este al doilea an în care, cu plăcere, accept provocarea de a decora aceste scene. Ca de fiecare dată, cei care mă inspiră în crearea conceptului de decor sunt participanții la acest eveniment, persoane implicate în mediul de afaceri, cu un simț antreprenorial antrenat și mereu în căutarea „noului” și a „ineditului”. Acestea au fost și elementele de bază, de la care am construit schița decorului de anul acesta.

Modern. Minimalist. Inovativ. În jurul acestor idei, voi crea „povestea” Business Days 2015, în încercarea de a oferi cadrul și circumstanțele ideale pentru dinamizarea mediului de afaceri, dezvoltarea oportunităților de colaborare și încurajarea schimburilor de experiență. Pentru a nu divulga elementele-surpriză, vă spun doar că este vorba de un decor nou, inedit, care se va face remarcat prin efervescența lui, rămânând să descoperiți întregul concept odată cu prima ediție Business Days, ce va avea loc între 31 martie și 1 aprilie la Timișoara.

La fel ca la ultimile ediții, și la Timișoara, pe lângă „pălăria” de decorator, o voi purta și pe cea de speaker, pe 1 aprilie, când voi vorbi despre cel mai important ingredient pentru performanța durabilă și pentru succesul consistent în orice domeniu de activitate, excelența, în cadrul conferinței EXCELENȚA ingredientul magic pentru performanța durabilă. Această discuție va fi urmată, în a doua parte a zilei, de workshop-ul Cei 3 S – Smart buildings, Smart design, Smart business, pe care îl voi susține împreună cu colaboratorii mei Remus Mariusceac și Claudiu Gaidoș, alături de care am lansat un nou proiect, Terax Design&Build, prin intermediul căruia ne vom uni forțele pentru a genera cele mai profitabile variante de a construi și amenaja spații de birouri sustenabile, prietenoase cu mediul și profitabile.

Vă aștept la Business Days Timișoara, cu un decor nou care, sper eu, va intensifica dorința de cunoaștere, va spori creativitatea și interesul pentru networking-ul creativ! 

Autor: Genoveva Hossu, speaker la Timisoara Business Days 2015

Vezi mai multe articole din categoria: Business Days