Expo Business Focus Iași 2020, ideal pentru promovarea afacerii tale

Expo Business Focus Iași 2020, ideal pentru promovarea afacerii tale

Ești antreprenor sau ai deja o afacere aflată în faza de creștere? Reprezinți o companie cu experiență, care a lansat sau lansează un serviciu sau produs nou pe care vrei să îl promovezi? Ai o idee de business și ai nevoie să o validezi în mod profesionist, în fața antreprenorilor și oamenilor de business cu experiență? Audiența Business Focus Iași 2020 este ideală pentru a-ți testa și expune ideile și a-ți arăta produsele sau serviciile. Prezența la acest eveniment îți va aduce un feedback profesionist, care te va ajuta în procesul ulterior.

 

Ești antreprenor? Prezintă-ți afacerea la Expo  Business Focus Iași 2020!

Business Days vine în sprijinul antreprenorilor care au o idee de afaceri, celor care au un proiect de business sau celor care au lansat o afacere deja și nu au o vechime mai mare de 3 ani de la lansare și le oferă sprijin pentru a beneficia de o serie de servicii și facilități de promovare care să-i ajute să devină mai performanți și să crească afacerea.

Vrei să te prezinți în fața comunității de business din Moldova? Iată cum te putem ajuta:

  • participare subvenționată cu 50% pentru unul sau doi membri ai echipei (depinde de tipul de startup și de pachetul ales) cu tichete de acces Business Starter sau Professional Development și ajutor în dezvoltarea abilităților și competențelor de antreprenoriat
  • suport în testarea și validarea ideii de afaceri, suport în validarea produselor/serviciilor,
  • suport în obținerea de feedback și în realizarea unor sondaje de opinie în randul participanților la eveniment,
  • suport în realizarea de demonstrații live și în prezentarea solutiei către audienta Business Days,
  • suport în realizarea și facilitarea unor întâlniri cu mentori, investitori, finanțatori, consultanți, traineri,
  • suport în identificarea și facilitarea întâlnirilor cu potențiali colaboratori și parteneri

Ai un produs/serviciu nou? Testează-l cu ajutorul comunității de business din Moldova!

Fie că deții un start-up, fie că ai o companie cu experiență, Business Focus Iași 2020 este locul ideal unde poți obține un feedback avizat, de la oameni de business – manageri, antreprenori, specialiști în diferite domenii. Odată cu această expunere, vei putea obține noi clienți sau parteneri pentru compania ta, fapt care va duce la dezvoltarea acesteia.

Care este profilul participanților la Business Focus Iași 2020

Business Focus Timișoara 2020  va aduce laolaltă peste 700 de oameni de business din regiune și speakeri recunoscuți national și international, cu peste 15 ani de experiență.

Participanții la Business Focus Iași 2020 sunt antreprenori, directori generali, CEO, manageri de departament, specialiști, care conduc sau activează în companii din domenii precum automotive,  IT , electronică, construcții, imobiliare, transporturi, financiar-bancar, publicitar, medical, telecomunicații, turism, mobilă, retail, Horeca.

Vrei să te înscrii pentru zona expo la Business Focus Iași 2020? Completează formularul de mai jos!

Vezi mai multe articole din categoria: Business Days