Atrage noi clienți și parteneri la Timișoara Business Days 2018!

Atrage noi clienți și parteneri la Timișoara Business Days 2018!

La fiecare eveniment Business Days oferim companiilor din regiune posibilitatea de a se promova în cadrul evenimentului, încercând astfel să îi ajutăm să devină mai performanți, să își valideze produsele/serviciile și să atragă noi clienți și parteneri.

Ai un produs/serviciu nou? Testează-l cu ajutorul comunității de business din Banat!

Fie că deții un start-up, fie că ai o companie cu experiență, Timisoara Business Days 2018 este locul ideal unde poți obține un feedback avizat, de la oameni de business – manageri, antreprenori, specialiști în diferite domenii. Odată cu această expunere, vei putea obține noi clienți sau parteneri pentru compania ta, fapt care va duce la dezvoltarea acesteia.

Ești start-up? Iată cum te putem ajuta!

Business Days vine în sprijinul celor care au o idee de afaceri, celor care au un proiect de business sau celor care au lansat o afacere deja și nu au o vechime mai mare de 3 ani de la lansare să beneficieze de o serie de servicii și facilități de promovare care să-i ajute să devină mai buni, mai performanți și să treacă mai repede și cu bine peste perioada grea de la început.

Iată pe scurt cu ce te putem ajuta:

  • participare subvenționată cu 50% pentru unul sau doi membri ai echipei (depinde de tipul de startup și de pachetul ales) cu tichete de acces Business Starter sau Professional Development și ajutor în dezvoltarea abilităților și competențelor de antreprenoriat
  • suport în testarea și validarea ideii de afaceri, suport în validarea produselor/serviciilor,
  • suport în obținerea de feedback și în realizarea unor sondaje de opinie în randul participanților la eveniment,
  • suport în realizarea de demonstrații live și în prezentarea solutiei catre audienta Business Days,
  • suport in realizarea si facilitarea unor intalniri cu mentori, investitori, finanțatori, consultanți, traineri,
  • suport in identificarea si facilitarea intalnirilor cu potentiali colaboratori si parteneri

Află mai multe despre această oportunitate accesând acest link.

Care este profilul participanților la Timișoara Business Days

Timișoara Business Days 2018 va aduce laolaltă peste 700 de oameni de business din regiune și speakeri recunoscuți national și international, cu peste 15 ani de experiență.

Participanții la Timișoara Business Days 2018 sunt antreprenori, directori generali, CEO, manageri de departament, specialiști, care conduc sau activează în companii din domenii precum automotive,  IT , electronică, construcții, imobiliare, transporturi, financiar-bancar, publicitar, medical, telecomunicații, turism, mobilă, retail, Horeca.

Vrei să te înscrii pentru zona expo la Timișoara Business Days 2018? Completează formularul de mai jos!

Vezi mai multe articole din categoria: Business Days