Bursele 1NSPIRING Day, soluție pentru antreprenorii care au nevoie de sprijin

Bursele 1NSPIRING Day, soluție pentru antreprenorii care au nevoie de sprijin

1NSPIRING Day, unul dintre cele mai apreciate programe dedicate antreprenorilor, vine la Cluj Business Days 2018. Bart Jenezon și colegii săi vin să ajute antreprenorii clujeni cu ajutorul 1NSPIRING Canvas, care a ajutat până acum sute de start-up-uri din întreaga Europă. Află de aici cum te poți înscrie la workshop-urile din 5 iulie 2018, dedicate start-up-urilor, intraprenorilor și celor interesați de subiectul antreprenoriat, fie că se află în stadiul unei idei, fie că au deja o companie.

Și pentru că ne dorim să sprijinim antreprenorii și companiile care au nevoie de ajutor, am reușit, împreună cu partenerii noștri – NTT Data, Life is hard și Spherik Accelerator Program să conturăm un program de burse care să vină în întâmpinarea nevoilor tinerilor antreprenori. Aceste burse vor susține participarea la programul 1NSPIRING Day pentru reprezentanții a 27 de  start-up-uri, care fie că sunt în stadiu de idee, fie că sunt companii care sunt prezente în piață.

Ce vei învăța la 1NSPIRING Day workshops

1NSPIRING oferă o metodă simplă și eficientă de a vedea care sunt problemele și soluțiile pentru aceste probleme, bazându-se pe teorii antreprenoriale validate, dar și pe schimbul de informații înte participanți.

Dacă ești un antreprenor la început de drum sau ai doar o idee de afacere, la workshop-urile 1NSPIRING vei putea să-ți validezi idea și să afli care sunt pașii pe care trebuie să-I parcurgi pentru a-ți dezvolta afacerea.

Dacă deții un start-up care a acumulat un pic de experiență, îți vei putea expune problemele și provocările, pentru ca la finalul zilei să ai rezolvări pentru aceste probleme. Pe parcursul evenimentului, facilitatorii vor aplica diferite tehnici de generare de idei, astfel încât la finalul zilei vei avea și o serie de idei care să te ajute în dezvoltarea business-ului. Pe baza strategiei de business, Bart Jenezon și colegii săi îți vor oferi propriile insight-uri și opinii despre posibilele schimbări pe care ar trebui să le aplici și ce pași ar trebui să urmezi.

Dacă vrei să afli mai multe motive pentru care merită să participi la 1NSPIRING Day, citește articolul de pe blog.

Vrei să participi la workshop-urile 1NSPIRING Day și ai nevoie de o bursă pentru aceasta? Completează formularul de mai jos, iar candidatura ta va fi analizată de echipa care organizează 1NSPIRING Day.

Vezi mai multe articole din categoria: Antreprenoriat