BITSoftware - Pionier și inovator

BITSoftware - Pionier și inovator

Pionier și inovator

Povestea noastră începe pe vremea când în România nu se știau prea multe despre sistemele integrate de gestiune a afacerii și beneficiile acestora pentru organizații. Am început în 1994 dezvoltarea unuia dintre primele sisteme software integrate de gestiune din România (SocrateERP) și am crescut împreună cu primii clienți care au crezut în noi. Am implementat soluția Socrate în anii care au urmat în zeci de firme din retail, distribuție și producție. Pasionați de tehnologie, software, dar și de economie, am căutat mereu să ne îmbunătățim, și am dezvoltat și crescut continuu, oameni, produse, servicii. Astăzi, BITSoftware este o companie cu o cifră de afaceri de 2 milioane de Euro care are în portofoliu soluții de business inovative, peste 250 de clienți, companii medii și mari, românești și internaționale și clienți în peste 50 de țări.

BITSoftware nu înseamnă însă numai produse inovative, ci și excelență în servicii, parteneriate de succes și o echipă tânără și dinamică.

Soluții de business complete pentru companii

Soluțiile BITSoftware se adresează firmelor care doresc să-și gestioneze mai bine resursele și activitatea din toate departamentele, să fie mai eficiente și să-și îmbunătățească productivitatea pentru o creștere susținută pe termen lung.

SocrateERP, o soluție marca BITSoftware, este o platformă deschisă de business care include funcționalități complete de gestiune economică, gestiune a relațiilor cu clienții, rapoarte și analize avansate de business, pentru firme care activează în diferite domenii: distribuție, logistică, servicii, construcții, telecomunicații, agricultură, retail, producție. Arhitectura inovatoare care stă la baza sistemului oferă flexibilitate sporită în lucrul cu acesta și permite extinderea rapidă cu noi funcționalități sau dezvoltarea rapidă a altor aplicații care să răspundă nevoilor specifice ale firmei.  Ediția SocrateCloud, oferă cea mai bună performanță cu costuri reduse de utilizare și exploatare, fiind disponibilă pe bază de abonament, de oriunde există conexiune internet. În afara variantei cloud, SocrateERP este disponibil și în mod tradițional prin instalare pe infrastructura clientului.

SocrateBI este platforma de Business Intelligence de ultimă generație adresată companiilor de orice mărime care doresc să beneficieze de toate avantajele unui sistem integrat de analiză, raportare și notificare. Tablourile de bord, rapoartele si analizele dinamice pot fi accesate de oriunde si de pe orice tip de dispozitiv mobil.

BPWise este un sistem integrat de planificare, consolidare și raportare care eficientizează procesul de închidere, analiză și raportare financiară. BPWise generează rapoarte de profitabilitate complete și detaliate, utilizând datele direct din ERP. Utilizatorii pot defini reguli flexibile pentru aceste rapoarte, putând adăuga noi centre de profit, ierarhii de produse, valute, canale de distribuție sau alte atribute. Cu BPWise pot fi definite și utilizate scenarii multiple pentru analize de tip What-If. Sumele existente si cele planificate pot fi analizate în diferite formate și se pot realiza rapoarte diverse.

Excelență în servicii

Datorită complexității proceselor dintr-o companie, soluțiile de business au devenit și ele complexe, important pentru succesul unei organizații care utilizează astfel de sisteme nu este numai calitatea și funcționalitatea acestora, ci și modul în care sunt implementate. BITSoftware oferă servicii de cea mai bună calitate și metodologii ce asigură o implementare lină, care conduc la îndeplinirea obiectivelor de business ale clienților săi.

Dedicare către clienți

După mai bine de 23 de ani, soluțiile de business de la BITSoftware sunt utilizate de peste 250 de companii medii și mari, românești și internaționale, din diverse domenii de activitate. Suntem dedicaţi dezvoltării de soluţii din ce în ce mai bune şi mai inteligente, care să ajute clienţii şi partenerii să-şi gestioneze afacerile eficient, într-un mod armonios, într-un cadru de prosperitate mutuală. 

Parteneriate de succes

BITSoftware menține relații strânse de parteneriat cu companii de tehnologie, având parteneri internaționali precum Amazon, Oracle, Microsoft, MicroStrategy și Google, dar și cu parteneri de implementare și dezvoltare pentru soluțiile sale. Aceste parteneriate au permis companiei să se concentreze pe inovație și dezvoltarea de soluții software de cea mai bună calitate.

Aceste parteneriate au permis companiei să se concentreze pe inovație și dezvoltarea de soluții software de cea mai bună calitate.

Echipă tânără și dinamică

Angajații BITSoftware lucrează cu plăcere împreună. Rezultatele o demonstrează. Compania promovează dezvoltarea continuă a angajaților săi, încurajând creșterea profesională și dedicarea către client.

Responsabilitate socială

“Credem că educaţia şi cultura sunt esenţiale pentru dezvoltarea individului şi a societăţii. Susţinem cultura, educaţia și sportul şi ne implicăm activ în diverse proiecte și evenimente care au loc în Braşov.”

De-a lungul anilor, BITSoftware a susținut numeroase proiecte culturale, dar și educaționale și sportive, care aduc un plus de valoare Brașovului și comunității din zonă. Am susținut participarea la concursuri internaționale ale elevilor de la Liceul de Informatică “Grigore Moisil” din Brașov, pentru ca aceștia să aibă șansa să devină, la rândul lor, peste câțiva ani, autorii unor noi povești de succes. Ne-am implicat în actvități culturale și sportive pentru a face din Brașov un oraș mai viu, mai frumos, un loc în care tinerii să se dezvolte armonios.

“BITSoftware înseamnă îmbunătățire continuă, excelență și integritate, dedicare către clienți și comunitate.”

Mai multe detalii despre BITSoftware, găsiti pe www.bitsoftware.ro sau ne puteți urmări pe blogul companiei, dar și pe Facebook, Twitter sau LinkedIn

Vezi mai multe articole din categoria: Afaceri de succes