Aplicatii online și website-uri de unde poți cumpăra produse made în România

Aplicatii online și website-uri de unde poți cumpăra produse made în România

Produsele românești sunt foarte apreciate în întreaga lume. Fie că este vorba despre produse alimentare pregătite după rețete vechi de sute de ani, fie că sunt textile sau meșteșurărești, aceste produse sunt recunoscute a fi de foarte bună calitate. În ultimii ani au apărut mai multe aplicații online și website-uri care vin în întâmpinarea celor care doresc să sprijine economia locală, cumpărând produse ”made in Romania”.

 

Website-uri care vând produse alimentare din România

Pentru cei care iubesc gustul legumelor, fructelor,  brânzeturilor și cărnii ”de acasă”, iată câteva website-uri care comercializează produse românești. Creatorii acestor magazine online au bătut țara în lung și în lat și au reușit să aducă într-un singur loc producători români – mici afaceri de familie și fermieri, care țin la gustul autentic al mâncării. O parte dintre aceste  site-uri au început având ca destinatari cumpărătorii din București, însă în timp au început să acopere și alte localități.

Iată care sunt câteva dintre website-urile care vând produse alimentare din România: 

Prăvălia Mică
Băcănia Rod
Legume de țară
Mall țărănesc

O parte dintre cele mai cunoscute magazine online care comercializeaza produse românești au în ofertă și produse bio (cum ar fi Tradiții bio), dar și diverse alimente produse de proiecte sociale – cum ar fi de exemplu pâinea produsă de Mamapan( o afacere socială în care persoanele angajate sunt parte dintr-un grup aflat în dificultate din punct de vedere economic și social), care este vândută de Realfoods.ro

Există și idei de afaceri care mizează pe a pune în legătură direct producătorii și clienții și își doresc să eficientizeze procesul de livrare al produselor pe care le fac.Una dintre acestea este Taraba Virtuală, care a câștigat și competiția Chivas Venture România

Website-uri care vând și produse ne-alimentare fabricate în România

Însă fanii produselor ”fabricat în România” pot cumpăra online și textile, îmbrăcăminte, încălțăminte, mobilier, produse pentru casă și grădină. Acestea sunt fabricate în toată România, în fabrici care lucrează și pentru export, și sunt prezentate și clienților români din dorința de a susține producătorii români:

De prin România
Made România

Iar pentru cei care iubesc produsele handmade, cea mai mare comunitate online din România a celor care fac produse handmade este Breslo.ro.  

Platforma Business Days este de mai bine de șapte ani susținătoarea antreprenorilor români și a producătorilor din țara noastră. Mii de persoane au cunoscut producători români la Târgurile ”Produs în ”, organizate cu ocazia evenimentelor Business Days care au avut loc în diferite regiuni din țară, precum Transilvania sau Banat. Vino și tu la evenimentele Bussiness Days din 2018 din regiunea ta și alătură-te susținătorilor producătorilor români din toate regiunile țării.

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile noastre și detaliile privind evenimentele Business Days!

Vezi mai multe articole din categoria: antreprenoriat idei de afaceri