1NSPIRING Day workshops, în premieră la Cluj Business Days 2018

1NSPIRING Day workshops, în premieră la Cluj Business Days 2018

1NSPIRING Day, unul dintre cele mai apreciate business-workshops, vine pentru prima oară la Cluj. Echipa 1NSPIRING va aduce workshop-urile dedicate antreprenorilor în cea de-a doua zi a evenimentului Cluj Business Days, în 5 iulie 2018.

Workshop-urile 1NSPIRING se adresează antreprenorilor (fie ei în stadiul de idee sau deja implementată), intraprenorilor și persoanelor din corporații interesate de antreprenoriat.

 

Cele patru workshop-uri care se vor desfășura pe parcursul zilei de 5 iulie vor veni cu soluții menite să ajute companiile aflate în modul setup, scale-up, dezvoltare, accelerare.

Misiunea principală a acestei zile este aceea de a inspira antreprenorii inovativi să aibă o perspectivă mai în adâncime a propriilor afaceri și a nevoilor lor, pentru a ajunge mai ușor și rapid la potențialul maxim.

Workshopurile vor fi susținute de Bart Jenezon (cel care a condus companii precum WeQu, Business Academy, NuGuRu, NF.TV Lab, Newformation) și Richard Reese, (antreprenor în serie - a dezvoltat companii precum Human Invest, Blanchard Consulting, Imparta, Amazing Events, coach de antreprenoriat și mentor la Startup Weekends).

Ce spun cei care au participat până acum la 1NSPIRING Day

”Fiecare dintre participanți a venit cu multe idei, dar ai nevie de o flacără pentru a-ți aprinde idea și a face un produs din idea ta. Asta a făcut 1NSPIRING pentru mine” - Marc Wesselink, Startupbootcamp

“1NSPIRING Day m-a ajutat să mă focusez pe obiective pentru a-mi crește business-ul. Iar modelul ”1nspiring” a fost cu adevărat eficient” - Bart Heijting, LiveRewired

Dacă vrei să beneficiezi de o bursă la 1NSPIRING DAY, completează formularul de mai jos. Descrie-ne ideea ta de business sau afacerea pe care o ai și spune-ne de ce ai vrea să vii la 1NSPIRING Day și poți câștiga o bursă care îți va asigura participarea la workshop-urile susținute de Bart Jenezon și facilitatorii 1NSPIRING.

Vezi mai multe articole din categoria: Antreprenoriat