Cum sa castigi bani, timp si libertate prin afaceri pe cea mai mare piata online din lume?

Cum sa castigi bani, timp si libertate prin afaceri pe cea mai mare piata online din lume?

 

Aici este linkul de la care puteti vedea live webinarul: http://bit.ly/WGHC61120

Vom scrie astazi despre doi romani simpli care in cativa ani au ajuns sa vanda peste 1 milion de USD prin cea mai mare platforma de e-commerce din lume: AMAZON.COM. Este vorba de Hudi (Alex Hudițan) si Claus (Claudiu Stănculescu).

Iata cum se descriu si prezinta cei doi:

 

 

Hudi

 

Hudi (Alex Hudițan) 

Sunt antreprenor, marketer și investitor în egală măsură. Am încercat multe afaceri până am fondat-o pe cea perfectă pentru stilul de viață pe care mi-l doream: libertate totală. Sunt plecat în lume de peste 30 de luni, călătoresc și lucrez din țări precum Thailanda, Columbia, Mexic sau Brazilia, fiind etern îndrăgostit de plajele superbe și de climatul cald.

Claus

 

 

Claus (Claudiu Stănculescu) 

Deoarece nu îmi plăcea ceea ce făceam, am ales să îmi canalizez energia pe construirea unei afaceri online. Am decis să îmi asum acest risc și îi mulțumesc soției mele că a avut încredere în decizia mea, deși la acel moment, cu un bebe de un an, habar n-aveam cum se vor desfășura lucrurile. Acum pot trece acest "leap of fate" pe lista celor mai bune decizii din viața mea. 

 

Prin 2014 Alex Huditan a inceput sa invete despre cum sa vinzi pe Amazxon.com si a inceput sa-si seteze propria afacere online pe cea mai mare piata de desfacere din lume. A inceput sa raspandeasca idea in comunitatea lui de prieteni si a reusit sa coaguleze in jurul sau un grup de 5 pieteni care se intalneau de 3 ori pe saptamana si isi impartadeau din experienta utilizarii platformei Amazon.com cu scopul de a-si imbunatatii afacerile pornite pe aceasta platforma. In cateva luni fiecare dintre ei au avut propriul produs de vandut pe Amazon.com. Si-a vandut masina pentru a avea bani pentru primul stoc. A inceput sa vanda din ce in ce mai bine. Dupa cinci luni avea suficienti bani pentru a-si sustine afacerea si pentru a-si urma visul: sa calatoreasca prin lume. De 30 de luni incoace calatoreste constant, in tari in care a visat si si-a dorit sa ajunga.

S-a cunoscut cu Claus (Claudiu Stanculescu) si au inceput sa puna bazele unei comunitati pe care au numit-o Amazonienii si care este cea mai mare comunitate de e-commerce din Romania ce intruneste astazi peste 1.700 de membrii dintre care multi sunt antreprenori care vand produse pe platforma Amazon.com, isi impartasesc din experienta lor membrilor comunitatii si se ajuta intre ei pentru a dezvolta afaceri de succes pe aceasta platforma. Aparitia unui curs de vanzare pe Amazon a parut un pas firesc. Asa a aparut cursul Amazon Set UP care a avut in jur de 100 de cursanti la prima editie, 160 la a doua, 420 la a treia editie si au depasit 1.000 de participanti la a patra editie.

Creșterea a venit natural. Noi ne-am adaptat la cerințele pieței, iar piața din România s-a adaptat la acest model de business (care deja e celebru peste tot în lume). 
Am pornit doar cu un grup de Facebook, iar în timp ne-am perfecționat, am construit o platformă și acum acest website. Între timp, comunitatea Amazonienii a crescut și ea, împreună reușind să avem o voce suficient de puternică încât să convingem Amazonul să adauge România pe lista oficială de țări cu care colaborează.

Când am plecat de la corporații și ne-am aventurat în lumea necunoscută a e-commerce-ului nu știam unde vom ajunge… Acum ne vedem drumul mult mai clar, și suntem fericiți, mândri și entuziasmați pentru fiecare pas.

Alex Huditan - fondator al comunitatii Amazonienii si creator alaturi de Claudiu Stanculescu a cursului Amazon SetUP

 

In data de 6 noiembrie de la ora 20:00 ii vom avea invitati in cadrul unui webinar live pe Alex Huditan si Claudiu Stanculescu in care vom vorbi despre povestea lor de succes, cum au ajuns sa face ceea ce fac, despre noul curs Amazon SetUP 5 care va fi lansat in curand, despre secretele afacerilor pe Amazon.com, cui i se adreseaza aceste cursuri, ce trebuie sa faci pentru a avea succes in vanzarile online, cui nu i se adreseaza acest gen de business, ce asteptari sa-ti faci daca urmezi acest curs, ce asteptari sa nu-ti faci si desigur vom raspunde la intrebarile care vor aparea pe parcurs si pe care ni le vor pune cei care ne urmaresc live.

 

 

Daca esti interesat sa afli mai multe despre afacerile pe Amazon.com, ce sta in spatele succesului pentru vanzarea pe aceasta platforma o poti afla direct de la Hudi si Claus cei care au afaceri de peste 1.000.000 de USD pe aceasta platforma si au creat cursul Amazon SetUP si comunitatea Amazonienii, te rugam sa completezi formularul de mai jos:

 

Dupa inregistrare vei primi din partea noastra o serie de materiale bonus prin intermediul emailului:

  • un material pdf in care vei afla cum au reusit Claus si Hudi sa se lanseze si sa aiba succes pe Amazon, unde au gasit furnizori ieftini, ce este Fulfillment by Amazon, care este astazi starea internetului si cum evolueaza piata de e-commerce in lume, care au fost pasii concreti pe care Claus si Hudi le-au urmat de la idee la primul profit;
  • 3 materiale video in care vei afla mai multe despre cum sa-ti alegi primul produs pe care sa-l vinzi pe Amazon, despre pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a avea o lansare de succes pe piata Amazon, trucuri si sfaturi care te vor ajuta sa eviti greselile facute de altii si sa ai un business de succes pe cea mai mare platforma online din lume;

 

Aici este linkul de la care poti accesa webinarul in data de 6 noiembrie 2017 de la ora 20:00: http://bit.ly/WGHC61120

 

In cazul in care vrei sa afli mai multe despre secretele din spatele succesului lui Hudi, iti recomandam sa urmaresti acest reportaj video realizat de Prima TV:

Alte aparitii in media cu Alex Huditan (HUDI):

Vezi mai multe articole din categoria: modele de afaceri de succes