Expozitia de Inovatie si Tehnologie din cadrul Iasi Business Days 2016

Expozitia va avea loc la Palas Mall Iasi in perioada 29.06-1.07.2016 in zona ATRIUM.
 
 
 
 
 
 
 
 
Iasi-ul este un HUB important pentru IT si tehnologie din tara noastra si ultimii ani a demonstrat si o constanta preocupare pentru dezvoltarea si cresterea performantei si competivitatii, atat din partea companiilor, cat si la nivelul autoritatilor sau a unitatilor de invatamant. Orasul a inteles ca aceasta industrie contribuie considerabil la cresterea economica sustenabila pe termen lung a regiunii. Conform unor studii recente pana in anul 2.030 numarul de specialisti care vor lucra in aceasta industrie in regiune va depasii 30.000. In acelasi timp a crescut semnificativ interesul fata de noutati, inovatie si utilizare a tehnologiei din partea populatiei.
 
In acest context,  dorim sa extindem manifestarile din cadrul editiei 23 a Business Days  cu aceasta expozitie dedicata inovatiei si tehnologiei.
 
 
Cine sunt vizitatorii? 
 
  •  peste 1.000 de antreprenori, manageri, profesionisti si tineri preocupati de dezvoltare personala si profesionala   
  •  peste 1.200.000 de vizitatori  prin expunerea care o ofera Palas Iasi in fiecare luna. Estimam pe baza datelor statistice oferite de echipa de marketing de la Palas Iasi un numar de peste 60.000 de vizitatori ai expozitiei.
 
Daca esti o companie de referinta in  inovatie si tehnologie, te invitam sa fii alaturi de noi in calitate de expozant cu produse si servicii inovative care pot fi de interes atat pentru publicul larg (B2C), dar si pentru oameni de afaceri (B2B).
 
 Cum poti participa?
 
Accesand unul dintre cele trei pachete ca expozant:
  • STANDARD
  • PLUS
  • PREMIUM
Detalii despre pachete, componenta serviciilor si audienta, puteti solicita de la colegul nostru Daniel Gurău. 
 
Numar de locuri ramase disponibile: 7 standuri
Atribuirea si distribuirea lor se va face dupa principiul primul venit, primul servit.
 
Coordonator de proiect din partea Business Days este:
 
 Daniel Gurău
 Coordonator Expozitie de Inovatie si Tehnologie Palas Iasi 
 daniel.gurau@businessdays.ro
 
 
Va rugam sa ne comunicati intentia dumneavoastra de participare ca expozant pana cel tarziu in data de 24 iunie 2016 ora 18:00.